Rabo ClubSupport 2023

U kunt stemmen tussen 4 en 26 september 2023.

Het is bijna zover. Vanaf 4 september start het stemmen voor de Rabo Clubsupport. Ieder particulier lid van de Rabobank kan stemmen en voor elke stem doneert de Rabobank een bedrag ter ondersteuning aan de club. In totaal mag je 3 stemmen uitbrengen op 3 verschillende clubs.

Stem jij dit jaar ook op de musea in het Museumkwartier Heiloo?

Ben je lid van Rabobank Alkmaar e.o.?

Breng dan jouw stem uit op

Archeologisch Museum Baduhenna,

het Toverlantaarn Museum of

De Verhalenkamer.

Wie zijn wij

Op Landgoed Willibrordus vormen Archeologisch museum Baduhenna, het Historische museum Heiloo, het Toverlantaarn museum Heiloo en de Verhalenkamer samen het Museumkwartier Heiloo. Door het organiseren van diverse activiteiten willen we oordelen over de psychiatrie beïnvloeden en kennis verspreiden over cultureel erfgoed. We bevorderen de publiekstoegankelijkheid van het landgoed en ontwikkelen educatieve programma’s voor de jeugd waaronder schoolklassen.

Museumkwartier Heiloo; nieuwe activiteiten voor de jeugd

De jeugd kennis laten maken met het culturele erfgoed van Heiloo, dat doen we door schoolklassen en jeugdgroepen een mooi programma te bieden in het Museumkwartier op Landgoed Willibrordus. Vooral door de jeugd het zelf te laten beleven en aan de slag te laten gaan. Het graafveld van Baduhenna is een groot succes, al meer dan 800 kinderen hebben hieraan meegedaan en dankzij de bijdrage van de Rabo Clubsupport 2022 hebben we een metaaldetector kunnen aanschaffen.

Dit is het doel van Baduhenna

De jeugd kennis laten maken met het culturele erfgoed van Heiloo, dat doen we door kinderen op verschillende manieren kennis te laten maken met de 4000 jaar oude bewoningsgeschiedenis van Heiloo. Vooral door de jeugd het zelf te laten beleven.

In 2022 richtten we ons in het bijzonder op de activiteiten buiten.

In 2023 richten we ons op materiaal voor binnenactiviteiten door het bestaande materiaal uit te breiden en nieuw materiaal te ontwikkelen in de vorm van b.v ontdekdozen.

Ga voor meer info en het uitbrengen van uw stem naar:

https://www.rabobank.nl/leden/clubsupport