PLAN uw BEZOEK

U kunt uw bezoek op drie manieren plannen

  1. Als individueel bezoeker (samen met partner of kinderen); zie reserveren
  2. Als groep; zie programma voor groepen
  3. Als schoolklas; zie programma’s voor scholen

Voor informatie kunt u terecht bij info@baduhenna.nl

Voor ieder museumbezoek hanteren wij graag een aantal goede gewoonten. Deze staan hieronder. Ook voor de ontvangst van groepen en schoolklassen maken we graag dergelijke afspraken met u.

Wij willen u graag welkom heten in ons museum. Wilt u zeker weten dat u terecht kunt, doe dan een reservering. Komt u ‘spontaan’ langs, dan moeten we ter plekke kijken of (en hoe) een bezoek mogelijk is. Tijdens de openingstijden vindt u de deur dicht (gesloten). Als u aanbelt krijgt u een rondleider te spreken die met u afstemt over het bezoek.

Bij de entree controleren wij uw reservering of registreren wij uw gegevens. Wij hanteren een protocol met Corona-gerelateerde vragen over uw gezondheid. Er zijn middelen beschikbaar voor desinfecteren. Er is een vaste route door het museum uitgezet zodat u zelf de veilige afstand kunt bewaren. Eventueel kunt u op uw telefoon gebruik maken van onze beeldbank om meer te weten te komen over het voorwerp dat u in de vitrine ziet staan. Onze rondleiders helpen u bij een goede gang van zaken, luistert u goed naar de aanwijzingen. Wij zullen ook op de meest kritische plaatsen (bv. de trapleuning) zorgen voor ontsmetting. Toilet-bezoek is helaas niet mogelijk. Kinderen kunnen met een volwassene meelopen door het museum. Helaas zijn er geen speciale activiteiten voor kinderen meer.

Kortom houdt u aan de aanwijzingen van het RIVM. Mocht u twijfels hebben over uw gezondheid, stel dan uw bezoek uit of meldt uw reservering af.