PLAN uw BEZOEK

Voor een individueel museumbezoek hanteren wij graag een aantal goede gewoonten. Deze staan hieronder. Ook voor de ontvangst van groepen en schoolklassen maken we graag dergelijke afspraken met u.

Wij willen u graag welkom heten in ons museum. Wilt u zeker weten dat u terecht kunt, doe dan een reservering. Komt u ‘spontaan’ langs, dan moeten we ter plekke kijken of (en hoe) een bezoek mogelijk is. Tijdens de openingstijden vindt u de deur dicht (gesloten). Als u aanbelt krijgt u een rondleider te spreken die met u afstemt over het bezoek.

Bij de entree controleren wij uw reservering of registreren wij uw gegevens. Wij hanteren een protocol met Corona-gerelateerde vragen over uw gezondheid. Er zijn middelen beschikbaar voor desinfecteren. Er is een vaste route door het museum uitgezet zodat u zelf de veilige afstand kunt bewaren. Eventueel kunt u op uw telefoon gebruik maken van onze beeldbank om meer te weten te komen over het voorwerp dat u in de vitrine ziet staan. Onze rondleiders helpen u bij een goede gang van zaken, luistert u goed naar de aanwijzingen. Wij zullen ook op de meest kritische plaatsen (bv. de trapleuning) zorgen voor ontsmetting. Toilet-bezoek is helaas niet mogelijk. Kinderen kunnen met een volwassene meelopen door het museum. Helaas zijn er geen speciale activiteiten voor kinderen meer.

Kortom houdt u aan de aanwijzingen van het RIVM. Mocht u twijfels hebben over uw gezondheid, stel dan uw bezoek uit of meldt uw reservering af.