Mooi cadeau van Keer op Keer

De presentatie van de hielbijl tijdens de lezing van Judith van der Leije

Als u er bij was tijdens de lezing (12 oktober), dan zult u gezien hebben dat de bronzen hielbijl, die werd onthuld door Fons Morsch tentoongesteld stond onder een mooie glazen stolp.

Het is leuk u te informeren over achtergronden. In de planning tijdens de bestuursvergadering sprak Fons de wens uit om de hielbijl te presenteren vanonder een glazen stolp. Dus er werd gezocht naar een geschikt exemplaar. De gebruikte stolp is in de week daarop tijdens de verhuizing van Keer op Keer opgevallen en omdat de kassa nog niet werkte “in bruikleen” afgestaan. Het idee was hem eenmalig te gebruiken voor deze gelegenheid en dus te retourneren aan Keer op Keer.

Omdat wij nu meer gebruiksmogelijkheden zien, heeft onze penningmeester een verzoek gedaan aan Keer op Keer: “Is deze stolp te koop en wat is de prijs?”

Zeer blij en verheugd zijn wij met de uiterst sympathieke reactie: “Graag willen wij deze glazen stolp jullie schenken. Kosten zijn er niet aan verbonden, (….).”

Wat is het toch ontzettend leuk en hartverwarmend om zo’n collega-stichting tot onze relaties te mogen rekenen.

NB De tafel is geconstrueerd door Jeroen Götz en de bekleding is gedaan door Willy Sinke en Mirjam Bungener. Vrijwilligers die hier ook met naam en toenaam mogen worden genoemd!

Alle informatie over de kringloopwinkel Keer op Keer vindt u : Keer op Keer (XopX) Limmen 

Alle betrokkenen HARTELIJK DANK!!