BEELDBANK

Beeldbank Baduhenna

U klikt hier op onmiddelijk naar de beeldbank om te kijken naar de voorwerpen uit de collectie die zijn gefotografeerd en beschreven. Voor het overzicht van alle voorwerpen in de beeldbank klikt u direct op ‘zoek’ (zoekveld leeg laten). Klikken op de afbeelding helpt u verder.

NIEUW, omdat persoonlijk rondleiden minder voor de hand ligt en zo het besmettingsrisico tijdens uw bezoek kan worden verminderd, kunt u van de volgende werkwijze gebruik maken. U gebruikt daarbij uw eigen telefoon of tablet:

U BENT IN HET MUSEUM – In de vitrines ziet u bij elk voorwerp een kaartje met basisinformatie. Ook ziet u een viercijferig getal. In onze beeldbank kunt u direct informatie over dit voorwerp vinden. Met de zoekfunctie krijgt u bijvoorbeeld door het invullen van 0010 de sikkels in beeld!

Stap 1: bij Zoeken in veld : “Nummer” selecteren.

Stap 2: bij Zoek op : het getal typen (xxxx). Vervolgens bevestigen met Zoeken.

Stap 3: Eén klik op de getoonde afbeelding geeft u de informatie. U kunt nu naar zoekfunctie van de beeldbank!

Mogelijk krijgt u nog onvolledige pagina’s te zien. De beeldbank is onder constructie: foto’s van voorwerpen worden toegevoegd, beschrijvingen worden bijgewerkt. Uiteindelijk wordt de gehele beeldbank vernieuwd.

  • Copyright foto’s met het oude logo (in de reeks 1 t/m 285) bij publicatie vermelden ‘© Fotografie Kitty Hoogland/ Herman Hillebrand’. De foto’s met het nieuwe logo vermeld “© Baduhenna”.

De meeste voorwerpen uit de beeldbank zijn daadwerkelijk te zien in het museum van Baduhenna – Kennemerstraatweg 464 Heiloo. Voor het plannen van een bezoekje, kijkt u bij openingstijden.

De beeldbank van Baduhenna is onderdeel van het Zijper Collectie Beheer Systeem ZCBS.